Dompelbad

Een gevoel van ontspanning en verfrissing

Na een revitaliserende sessie in de sauna is het belangrijk om af te koelen en je lichaam te verfrissen. Terwijl een koude douche een optie is, is het dompelbad aan te bevelen voor degenen die een stapje verder durven gaan. Neem een duik in het ijskoude water van het dompelbad. De abrupte overgang van de warmte naar de kou prikkelt je bloedsomloop en zorgt voor een verkwikkend effect. Je zult direct de impact voelen wanneer je huid zachtjes begint te tintelen, terwijl je jezelf opnieuw omhult met een luxueuze badjas.

De voordelen van een dompelbad zijn talrijk. De blootstelling aan koud water kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, het versnellen van het herstelproces na intensieve lichamelijke activiteit en het versterken van het immuunsysteem. Bovendien kan het regelmatig gebruik van een dompelbad de mentale veerkracht vergroten, stress verminderen en een gevoel van algehele ontspanning bevorderen.

Een bezoek aan de sauna en het nemen van een dompelbad bieden een heerlijke wellnesservaring waarbij je kunt ontspannen en genieten van de warmte en de verkoeling. Het is gewoon lekker om jezelf onder te dompelen in het koude water en de weldadige effecten te ervaren na de warmte van de sauna. Het geeft een gevoel van ontspanning en verfrissing, waardoor je lichaam en geest zich herboren voelen.

Dompelbad - Afbeelding 1 Dompelbad - Afbeelding 1

10-15°C

Afkoelend

Versterkt het immuunsysteem

Verkwikkend effect

Andere faciliteiten

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier