Sluit menu

Ontdek BLUE Wellness Zeeland

Plattegrond

Opgietsauna

Panoramasauna

Infraroodsauna

Stilte sauna

Relax sauna

Stoomsauna

Himalayazout-cabine

Kelo-Sauna

Privé buitensauna's

Binnen-/Buitenbad

Zwembad van 22 meter

Relaxbad

Voetenbad

Bubbelbanken

Dompelbad

Afkoelzone

Geurbad

Whirlpool

Terras

Wellness restaurant

Stilte ruimte

Relaxruimte binnen

Beautycentrum

Ontdek BLUE Wellness Zeeland

Ben je benieuwd naar hoe BLUE Wellnessresort Zeeland eruit ziet? Bekijk onderstaande video om alvast een indruk van het resort te krijgen!

 

Reserveer direct

Plattegrond

BLUE Wellnessresort Zeeland heeft maar liefst 20 sauna- en wellnessfaciliteiten, zowel binnen als buiten. Bekijk hier de plattegrond.

Download plattegrond

Opgietsauna

In deze sauna worden dagelijks opgietrituelen verzorgd. Tijdens een opgieting verspreidt de saunameester ijs met een heerlijke geur door de sauna. Hierbij stijgt de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur. Elke opgietsessie is weer een sprankelende ervaring die alle zintuigen prikkelt. Tijdens opgietsessies is stilte gewenst. Op momenten dat er geen opgieting plaatsvindt is de sauna vrij toegankelijk en kun je gesprekken voeren. De temperatuur in deze sauna is 80ºC.

Reserveer direct

Panoramasauna

De panoramasauna is een ruim opgezette saunacabine met een prachtig uitzicht op de ruime wellnesstuin. Neem plaats op een brede bank en kijk uit over de rustgevende tuin en de buitenbaden. Dé manier om je gedachten te verzetten en compleet te ontspannen.

Temperatuur 75ºC

Reserveer direct

Infraroodsauna

Voel hoe je lichaam zich letterlijk ontspant in de infraroodsauna. Deze sauna staat bekend om het positieve effect van de warmte op spieren en gewrichten. De rode stralen dringen diep door in de huid en verwarmen je lichaam optimaal. Je spieren ontspannen zich en je bloedsomloop wordt gestimuleerd. Een aangename ervaring, met soepelere bewegingen als resultaat.

Temperatuur 40 – 50ºC

Reserveer direct

Stilte sauna

Wist je dat de afwezigheid van storende geluiden een helende werking heeft? In de stiltesauna heerst een absolute stilte. Door ons drukke bestaan en continue prikkels hebben we meer dan ooit behoefte aan momenten van rust. De uiterlijke stilte in de sauna brengt je tot innerlijke rust. Resultaat: een herstelde gezondheid, energie en zelfvertrouwen. De sauna heeft een prettige droge warmte van 75 graden.

Temperatuur 90ºC

Reserveer direct

Relax sauna

Duizenden jaren geleden verwarmden de Finnen hun woningen met door vuur verhitte stenen: vandaag liggen die stenen in deze sauna. Een zachte, milde saunabeleving met banken op verschillende hoogtes, waardoor je in een rustig tempo opwarmt. Niet voor niets noemen we de Finse sauna ook wel de goede start-sauna.

Temperatuur 70 – 75ºC

Reserveer direct

Stoomsauna

De warmte van de stoomcabine zorgt voor betere bloedsomloop in de spieren, wat de spanning in uw lichaam zal laten afnemen. De stoomcabine is niet alleen goed voor de binnenkant van uw lichaam, maar ook voor de oppervlakte kan het erg fijn zijn. Onze stoomcabine werkt namelijk reinigend voor uw huid! Door de hitte in de stoomcabine zult u transpireren, wat de afvalstoffen uit uw poriën meeneemt. Ook door versnelde circulatie van bloed, wordt het lichaam gestimuleerd om sneller nieuwe cellen aan te maken. Dit zorgt voor een gezondere en zachtere huid.

Temperatuur ± 45 ºC

Reserveer direct

Himalayazout-cabine

Zoutstenen uit de Himalaya staan bekend om hun vitaliserende werking. De mineraalrijke lucht die uit de zoutkristallen vrijkomt is een verademing: het ontspant de spieren, draagt bij aan een positieve mentale houding en helpt om angst en depressie te verlichten. Je voelt je een ander mens zodra je de zoutstenen cabine uitstapt.

Temperatuur 24 – 30ºC

Reserveer direct

Kelo-Sauna

De Kelo-sauna dankt zijn naam aan de eeuwenoude Finse dennen, waarvan het hout in de sauna is gesneden. Je herkent de authentieke houtgeur meteen. De Kelo-sauna is voor de warmteliefhebber: hier loopt de temperatuur op tot 80 graden, terwijl de lucht aangenaam droog is. Je lichaam warmt op en gloeit heerlijk na zodra je weer naar buiten stapt. Voel hoe je huid tintelt terwijl je afkoelt in een verfrissend dompelbad of onder de neveldouche.

Temperatuur 80ºC

Reserveer direct

Privé buitensauna's

De buitensauna’s zijn ideaal om privé te relaxen. Klets bij met je partner of vriend(in) of geniet juist van complete rust in je eentje. De kleine buitensauna’s staan in de wellnesstuin, dus je hebt ook nog eens een fijn uitzicht.

Temperatuur 80 – 90ºC

Reserveer direct

Binnen-/Buitenbad

Zwem naar de heerlijke wellnesstuin. In ons binnen-/buitenbad is het tussen de saunarondes door heerlijk toeven. Het water is rond de 31 graden waardoor het er in alle seizoenen heerlijk genieten is.

Reserveer direct

Zwembad van 22 meter

Het 22 meter lange buitenzwembad is het middelpunt van dit luxe wellnessresort. Je kunt hier je baantjes trekken in de Zeeuwse lucht of aan de rand van dit zwembad genieten van het zonnetje.

Reserveer direct

Relaxbad

Ontdek in het warme Relaxbad hoe de Romeinen zich vroeger ontspanden in een badhuis.

 

Reserveer direct

Voetenbad

Als je plaatsneemt in het voetenbad, maakt het je lichaam klaar voor een saunaronde. Het lichaam warmt zich op en je komt heerlijk tot rust. 

Reserveer direct

Bubbelbanken

Het warme water in combinatie met de massagestralen hebben een positieve invloed op spieren, je gemoed en op de bloedsomloop. 

Reserveer direct

Dompelbad

Na een aantal minuten in een warme sauna heeft het lichaam behoefte aan verkoeling. Dit kan in de buitenlucht, maar het is ook zeker aan te raden om je lichaam onder te dompelen in een koud dompelbad. De wisseling tussen warmte en kou stimuleert de bloedsomloop. Neem wel eerst een douche voordat je het dompelbad gebruikt.

 

Reserveer direct

Afkoelzone

Na een warme saunaronde is het lichaam toe aan de nodige verkoeling. Naast de douches die verspreid over het resort te vinden zijn, kun je er ook voor kiezen om bij onze afkoelzone onder de stortemmer af te koelen.Tevens vind je hier onze scrubruimte. 

Reserveer direct

Geurbad

Een heerlijk bad van 38 graden waar je écht kunt ontspannen. 

Reserveer direct

Whirlpool

Een heerlijk warm bubbelbad waarin je lekker weg kunt dromen. Het bubbelbad bevindt zich op een verhoging, daardoor geniet je van een prachtig uitzicht over het binnen-/buitenbad en de relaxruimte binnen. Door de grote raampartij zie ook de prachtige wellnesstuin. 

 

Reserveer direct

Terras

In de ruime wellnesstuin vind je ook een gezellig terras waar je op een zonnige dag, maar ook zeker in de avond kunt genieten van een verfrissende smoothie, een lekkere snack, lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. 

Bekijk menukaart

Wellness restaurant

In ons wellness restaurant kun je genieten van een drankje, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereid. De sfeer en het stijlvolle interieur maakt dit restaurant the place to be om culinair te genieten. Op een zonnige dag kun je op het terras genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack. Je hebt meteen een mooi uitzicht op de ruime wellnesstuin. 

Bekijk menukaart

Stilte ruimte

In de stilte-/rustruimte kun je de tijd en rust nemen om het lichaam weer terug in balans te brengen. Zorg dat je voldoende drinkt en volledig ontspant. In de rustruimte is het dragen van een badjas verplicht.

Reserveer direct

Relaxruimte binnen

Deze relaxruimte bevindt zich in het hart van het wellnessresort. Vanuit deze relaxruimte heb je uitzicht over whirlpool, het binnen-/buitenbad en de wellnesstuin. 

Reserveer direct

Beautycentrum

BLUE Wellnessresort Zeeland beschikt over een uitgebreid beautycentrum waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, ontspannen massages en luxe lichaamsbehandelingen. De beautyspecialistes werken met het Italiaanse beauty topmerk [comfort zone].

Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Reserveer direct