Relaxbad

Ultiem comfort

De naam zegt het al: dit binnenbad, ook wel bekend als relaxbad, is een oase van ontspanning en wellness. Het is een plek waar je heerlijk kunt relaxen en tot rust kunt komen. Het bad is ontworpen met het doel om ultiem comfort te bieden. Het bevat twee banken waar je op neer kunt strijken, of je kunt je hoofd naar achteren laten vallen en jezelf laten wegdromen. Deze ruimte is perfect voor gezellige gesprekken of om simpelweg te genieten van je eigen gedachten.

Het relaxbad biedt ook een waterval waar je terecht kunt voor een zachte nekmassage. Het warme water van het bad en de aangename temperatuur van 38 graden creëren de ideale omgeving om te ontspannen. Het warme water omhult je lichaam en helpt de spanning in je spieren te verminderen. Het is als een warme omhelzing die je helpt te ontsnappen aan de stress en drukte uit het dagelijks leven.

Verwen jezelf met een bezoekje aan het relaxbad terwijl je geniet van een dagje spa en wellness. Dit badhuis in ons luxe wellnessresort biedt de perfecte ruimte om te ontsnappen uit de realiteit en meegenomen te worden naar een wereld van totale ontspanning. Stap in het bad en vergeet alles om je heen.

Relaxbad - Afbeelding 1 Relaxbad - Afbeelding 1

38°C

Volledig ontspannen

In balans komen

Volledig herstellen

Andere faciliteiten

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier