Over het hotel

Overnachten in Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

Na een heerlijk dagje wellness vol luxe blijven slapen in een luxe hotel aan de kust? Het kan bij BLUE Wellnessresort Zeeland. Want boven dit wellnessresort vol luxe ligt Fletcher Wellness-hotel Kamperduinen. Fletcher Wellness-hotel Kamperduinen heeft een goede mix tussen gezelligheid, ontspanning en comfort vlak bij de kust. Het heeft een ruim stijlvol terras en een prachtig restaurant.Luxe kamers

De kamers bij Fletcher Wellness-hotel Kamperduinen zijn sfeervol en organisch ingericht. Ze zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Of je nu kiest voor een luxe tweepersoonskamer of een luxe driekamerappartement met terras, rust en stijl mag je overal verwachten.

Prachtige omgeving

Fletcher Wellness-hotel Kamperduinen ligt op 5 minuten loopafstand van het strand. Waardoor je altijd de frisse zeelucht op je gezicht voelt wanneer je je rondom het hotel begeeft. Maak dus een mooie strandwandeling of geniet bij mooi weer van een heerlijke stranddag. Maar er is meer te doen in de omgeving van dit hotel. Ga naar Deltapark Neeltje Jans, Sjakie’s Chocolademuseum of maak een uitstapje naar de stad Middelburg.


Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier