Stilte sauna

Geniet van warmte en rust

Een stilte sauna is een sauna waarin je in een stille omgeving kunt genieten van de warmte en rust, zonder afleiding van andere geluiden of gesprekken. In deze sauna ontdek je wat serene stilte en warmte met je doen. Door de hectiek van alledag en continue prikkels is dit een fijne plek om even helemaal tot jezelf te komen. Geef je over aan de pure stilte, laat je gedachten de vrije loop en geniet van de aangename temperatuur van ongeveer 70 graden Celsius. Het idee achter een stilte sauna is om een omgeving te creëren waarin mensen volledig kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen, zonder gestoord te worden door geluiden van buitenaf.

Voor veel mensen is een stilte sauna een welkome afwisseling en biedt het de mogelijkheid om diep te ontspannen en in contact te komen met hun innerlijke rust.

Een stilte sauna is een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen, vooral als je behoefte hebt aan stilte en ruimte voor jezelf. Door de warmte en stilte kan het lichaam tot rust komen en kan stress worden verminderd. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop en het stimuleren van het immuunsysteem. Daarnaast kan het bijdragen aan een betere nachtrust en het verminderen van hoofdpijn.

Stilte sauna - Afbeelding 1 Stilte sauna - Afbeelding 1

Serene stilte

70 ° C

In balans komen

Volledig herstellen

Andere faciliteiten

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier